Fem excursions, visitem les masies dels nostres proveïdors, organitzem la Fira Agricola de Collserola, estem recuperant l’hort de l’antiga masia Can Pujades….

La Fira

Una vegada a l’any, organitzem la Fira Agrícola de Collserola, ubicada a Vallvidrera, per tal de donar a conèixer els productes locals dels proveïdors que ens oferten, cada temporada, el millor.

El cartell de la Fira de l’2019

 

La paella de la fira!

El hort

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona estem recuperant l’hort de l’antiga masia Can Pujades, al costat del Pantà de Vallvidrera. Estem convertint l’espai en un hort comunitari on els cooperativistes i veïns treballarem junts per conrear verdures i fruïtes ecològiques. (Per més informació sobre el hort, feu clic aquí)

el hort Can Pujedes

el hort Can Pujedes


Un dia històric

inauguracion huerto Can PujadesEl dissabte 8 de febrer de 2014 va ser un dia històric i màgic. Les dues noies més joves i guapes de la Cooperativa van inaugurar l’hort comunitari de Can Pujades plantant cebes de Figueres!

Clar que abans va haver molt de treball: anar a buscar fems, crear bancals i moltes persones participant.

Comença l’aventura! 


 

Altres activitats

Can Pujades col·labora amb «Ruralizem» Eix de Muntanya amb qui hem produït aquest mapa. També estem amb el segell «Fet a Collserola»

Aqui hi ha el catàleg de la pagesia de Collserola