La nostra filosofia és buscar productors locals, per protegir el teixit social i econòmic del nostre entorn.

Aquests fen servir mètodes tradicionals i llavors autòctones, a més de respectar els cicles de la natura pel conreu dels aliments.

Ara mateix treballem amb els següents proveïdors:

Ànima de Blat

Desde diciembre de 2019 Ànima de Blat provee de pan a la cooperativa. Nuestro agradecimiento tiene hoy también forma de pan. Crece con el fuego, espeso y level, como un vientre escondido en cada espiga.

Bolet Ben Fet

La granja de Bolet Ben Fet és un centre especial de treball de la cooperativa Teb Verd SCCL. Formem part del Grup Cooperatiu TEB (Taller Escola Barcelona) especialitzat en la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, el TEB atén i dóna feina a més de mil persones. A la granja de Bolet Ben Fet, a Sant Antoni de Vilamajor, a les faldes del Montseny (Barcelona), hi treballem deu companys que ens dediquem a la producció ecològica de bolets.

La forma de treballar és plenament integradora, oferint una viabilitat plena entre la feina ben feta i les persones que formem part de la cooperativa.

boletbenfet.com

Cal Roio

Cal Roio és una finca ramadera ecològica que tirem endavant tres persones. Criem pollastres i vedelles ecològics. Especegem la carn que n’obtenim i la venem directament, duent-la a domicili o punt de recollida.

calroiocatllaras.cat

Can Calopa

L’Olivera és una cooperativa de treball i d’iniciativa social en el món rural i periurbà. Cultivem vinyes i oliveras i elaborem vins i olis ecològics incorporant persones amb dificultats, en tot el procés, posant les nostres capacitats al servei d’un projecte comú. Vam començar aquesta aventura l’any 1974. Des de 2010 estem també a Can Calopa, una masia al Parc Natural de Collserola, on recuperem la vinya i elaborem l’únic vi de la ciutat de Barcelona. Un projecte d’agricultura que també genera oportunitats d’inclusió social per a joves amb necessitats especials.

olivera.org

Can Galderic

Can Galderic és una empresa familiar dedicada a la torrefacció amb llenya de fruita seca ecològica. El món rural d’on provenim ens ha dotat al llarg dels anys de l’experiència necessària per oferir els nostres productes. Del món agrícola en volem fer cultura per tradició, qualitat i servei.

cangalderic.com

Carmen Pla

Som una empresa familiar,ubicada a les terres d’Alcanar, a la falda del massis del Montsià i amb el Mediterrrani de fons. Fem cultiu ecològic des de 2008. Tenim taronges navelines, mandarines, llimona i oliveres. Venem els nostres productes directament al client.

La Florestina

La Florestina és un projecte de cervesa artesana que, a més de centrar-nos en crear cerveses de qualitat i socialment responsables, treballem per a ser un agent actiu a la comunitat.

cervezaflorestina.com

Fundació Onyar

Onyar és un projecte social de Fundació Ramon Noguera, organització social sense ànim de lucre que treballa per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Estem especialitzats en l’elaboració de pasta fresca, pizzes fresques, salses i patés vegetals de línia vegana, altres elaborats i conserves.

es.alimentsonyar.org

Jutta Lange

Els productes de JUTTA LANGE COSMÈTICA NATURAL no només són BioCosmètics equilibrats i d’alta qualitat, certificats bio, naturals i vegans, sinó també una declaració del nostre compromís amb la sostenibilitat i cura del medi ambient. Estem orgullosos de formar part del moviment que treballa per un futur més sa i respectuós amb la natura.

jlcosmeticanatural.com

La Cleda

Les mans expertes d’en Xavi tenen cura del ramat propi d’unes 400 ovelles, tenint cura de la seva alimentació i garantint la qualitat de la seva llet. Precisament amb aquesta llet d’ovella és amb la que obtenim els excel·lents productes que podràs descobrir.

A la formatgeria, les fortes mans de la Dolors i en Jordi s’encarreguen de transformar i donar forma a aquesta llet per elaborar la millor llet pasteuritzada, iogurts o formatges.

En definitiva, això és la Cleda, un munt de mans que s’uneixen dia a dia per oferir els millors formatges i iogurts de qualitat i que sorprenguin aquells qui els degusten.

formatgeslacleda.cat

La Platjeta

La platjeta és un projecte que neix a la Barceloneta amb el desig de donar a conèixer el nostre producte: peix i marisc fresc, de qualitat i de proximitat.

Són moltes les generacions de la nostra familia que es dediquen a la pesca tradicional, un ofici que ara s’esforça per incorporar noves tecnologies i per cuidar l’impacte mediambiental.

Comptem amb dos vaixells, «l’Òstia», en honor a la nostra estimada Barceloneta, i el «Nus», el jovenet que ha desencadenat aquesta aventura.

laplatjeta.net

La Rural

La Rural de Collserola és una cooperativa que neix el 2014 entorn a la producció ecològica a Collserola. Els primers anys accedim a nous terrenys, recuperant camps abandonats i arrelant-nos al territori, als barris de muntanya de Collserola, vincle essencial que és la base del teixit social de La Rural, un motor i pilar indispensable per al nostre projecte.

laruraldecollserola.com

La Soleia

Som una empresa familiar situada a Gallifa, únic municipi classificat de muntanya de la comarca del Vallès Occidental, que es dedica a la ramaderia i a l’agricultura ecològica.

Treballem per aconseguir el millor producte per oferir als nostres clients la qualitat i la garantia desitjades, tot seguint la normativa del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) tant en la ramaderia com en l’agricultura.

A la Soleia es produeix tota l’alimentació del nostre ramat:

  • Herba per la pastura
  • Farratge per reforçar l’alimentació del ramat a l’hivern o època de sequera

ramaderiaecologica.cat

Llavora

Els nostres porcs neixen i es crien a l’Empordà, es sacrifiquen en un escorxador municipal de petita capacitat i els productes s’elaboren en un obrador artesanal, tot en un radi de 5 km. Distribuim a través de punts de recollida. D’aquesta manera pots comprar aliments de qualitat directament al productor i a un preu just. L’envasat dels nostres productes es fa amb materials certificats 100% biodegradables i 100% compostables.

llavora.cat

Loxarel

Els nostres vins i escumosos els elaborem amb raim 100% ecològic i som un celler pioner en l’aplicació de les tècniques de l’agricultura biodinàmica a les nostres vinyes per evitar l’ús de pesticides i productes químics, constaminants i contribuir a la sostenibilitat del planeta. Som pioners en la recuperació de l’ús d’àmfores de fang per fermentar els nostres vins i escumosos com ho feien fa milers d’anys els nostres ancestres. Amb aquest envàs noble aconseguim vins més autèntics, frescos, cremosos i minerals, que transmeten millor el gust de la fruita i la terra que els ha vist néixer.

loxarel.com

Melvida

Melvida és un projecte d’agricultura sostenible nascuda a la Serra de Collserola que té per objectiu repoblar d’abelles els nostres entorns rurals, tenint cura d’elles i contribuint a millorar els processos naturals de polinització i de protecció de la fauna i la flora autòctones.

Per tal de sostenir el projecte, recol·lectem l’excedent dels productes derivats que ens ofereixen les abelles. Envasem la mel de manera artesanal i segons les flors que han utilitzat per produir-la: si el nèctar i el polen que han recol·lectat és de farigola, romaní o espígol, per exemple, així ho indiquem a l’envàs.

melvida.cat

Molí de Cabacés

La actividad principal de esta cooperativa es la producción de aceite de oliva virgen extra, amparado bajo la DOP Siurana. Cuenta con 110 socios ls cuales cultivan unas 450 ha. de olivos y producen anualmente unso 220.000 litros de aceite.

Desde el año 2011 también producen aceite de oliva virgen extra de producción ecològica, más cuidadosa con el medio ambiente, cultivo por el cual se decidieron unos cuantos socios. En los últimos años se ha hecho una apuesta decidida por la calidad. Prueba de ello son los numerosos premios obtenidos en distintos certámenes.

coopcabaces.coop

Palombella

En Palombella cosmética natural creamos una línea de productos de higiene y belleza con el dobje objetivo de cuidar la salud y la belleza de tu piel y de tu cabello y acabar con el plástico en tu baño.

Mi nombre es Ana, soy auxiliar de farmacia, naturópata del Gremi d’Herbolaris de Catalunya, formuladora de cosmética natural artesana, profesora de yoga certificada y creadora de este proyecto.

palombella.cat

Pugicerver

Formatge Ecològic de Puigcerver és un projecte nascut fa més de 30 anys. Som una empresa familiar que es dedica a l’elaboració de formatge ecològic madurat de cabra. Des del Pallars Jussà, Puigcerver és un poble aïllat, a prop de La Pobla de Segur, un lloc privilegiat d’alta muntanya, que ens permet, entre d’altres coses, realitzar el nostre projecte. El futur és clar i el temps ens dona la raó, una activitat com la nostra és sostenible i té sentit per a les generacions futures.

Formatge de qualitat, no només per les seves qualitats organolèptiques, sinó també per ser lliure de transgènics, pesticides i antibiòtics, és a dir, saludable. Amb la llet únicament de les nostres cabres, una acurada elaboració i el control de la distribució, ens permet tancar el cercle de producció evitant contaminacions creuades. La nostra és una explotació amb una sola línia de producció, la ecològica, no mixta, sense possibilitat de contaminació de producte convencional.

ecologicpuigcerver.com

Senglaris

Senglaris neix a un antic molí de vent abandonat i en estat ruïnós, situat al bell mig del Parc Natural de Collserola. La seva rehabilitació al 2011 ens va permetre a un grup d’amics encabir-hi una micro cerveseria al seu interior i començar a fer realitat el somni d’elaborar cervesa de qualitat seguint un procés completament artesanal.

L’emplaçament d’aquest peculiar edifici i les pautes del procés de rehabilitació del molí o, millor dit, de construcció de la micro cerveseria, són els principals arguments que defineixen l’esperit Senglarià: el més profund respecte cap a l’entorn natural que ens envolta. Són aquests boscos tan viscuts i, en definitiva, tan nostres, els que ens inspiren i donen un caràcter singular a la nostra cervesa.

Fruit de molt treball i sobretot, d’una passió sense límits, el generl del 2014 Senglaris inicia una nova etapa en la que les receptes creades al antic «Molí de Vent» deixen de ser el secret més ben guardat de Collserola.

senglaris.cat

Sucre Sale Ole

Somos una crepería «sobre ruedas» y miembros de Can Pujades desde hace muchos años. Utilizamos un productio biológico y de proximidad (más o menos el 80%). La masa de nuestros crepes salados es de trigo sarraceno, y no utilizamos huevos ni tampoco leche de vaca. Es decir, la masa es sin gluten y vegana.

Además molemos nosotros mismos los granos con un molino artesanal lo que da un sabor y una textura muy interesante a la masa.

Como consumir las crepes saladas: Lo ideal sería para la cena del jueves. También se pueden consumir a lo largo de los días siguientes. Si os apetece las podéis congelar en bolsas de congelación (lo hemos probado y queda muy bien).

Como calentarlas: A la sartén o al horno (no hemos probado en microondas)

¡Buen apetito!

sucresaleole.es

Les Escales

Les Escales és un projecte de restauració amb seu a La Floresta que al llarg dels anys ha anat incorporant a les seves delicioses respectes i productes de primera qualitat, una política d’elaboració amb producte prioritàriament local, o de circuit curt, ecològic i artesà.

Col·laborem amb els col·lectius agro-ecològics de Collserola en la producció i venda dels seus productes. Creiem en el poder de la diversitat, el respecte i la passió pel treball ben fet. El consum local enforteix els llaços de la comunitat, promou el comerç just i eleva la qualitat de les materies primes.

lesescales.cat