Articulem propostes i participem a diàlegs amb les institucions per promoure iniciatives que afavoreixen l’agroecologia, l’economia local i la solidaritat social.

Planta de Compostatge: Hem fet una proposta de recollida i valorització de la brossa verda amb compostatge, per els Barris de la Muntanya, que s’ha presentat a l’Ajuntament.

Estabulació tránshumancia: Proposta de manteniment de part de les franges de protecció d’incendis amb ramats i no totes amb mitjans mecànics.

La Cooperativa Can Pujades propone utilizar los rebaños para evitar los fuegos forestales

Aula Mediambiental: Proposta pedagogica i mediambiental per fer de la finca de Can Pujades un equipament de pràctiques comunitàries relacionades amb tot el cicle de l’alimentació amb valors: de sostenibilitat, ecologia, salut, respecte a l’entorn natural.

Mercat de Pagès 2.0: Nou model de distribució a escala de barri, aprofitant l’antic espai mercat de Vallvidrera i les noves tecnologies.

Cuina’m: Tancant el cicle d’alimentació, l’espai cuina al Mercat de Vallvidrera oferirà tallers i cursos, l’educació alimentaria com part  fonamental de la salut i la socialització

Accions: Compartir coneixement i les habilitats acumulades de cada soci  en els temes de sostenibilitat i autosuficiència amb els altres socis i amics interessats, teixint una gran xarxa de confiança