BTV Noticias, 20/1/2018 Un estable d’ovelles per prevenir incendis a Collserola. La cooperativa Can Pujades demana construir un corral per acollir periòdicament les ovelles d’un ramat de Sant Just Desvern.

2/06/2016 BTV Noticies. Can Pujades contra el glifosat!  Veïns de Vallvidrera han evitat que una brigada de Parcs i Jardins utilitzés glifosat, un herbicida tòxic que l’OMS ha declarat com a probablement cancerigen per als humans, i que l’Ajuntament de Barcelona deixarà d’utilitzar el 2017, segons va aprovar el desembre passat.

22/01/2016 – BTV Noticies
Can Pujades crea un hort mandala en què podran participar 50 famílies.
La cooperativa Can Pujades ha creat un hort mandala al seu espai de conreu. La parcel·la fa vuit metres de diàmetre i s’ha fet realitat en només un cap de setmana. Aquest tipus d’hort circular és originari de l’Índia i, segons la filosofia hindú, aconsegueix una terra més fèrtil que reté l’aigua amb més facilitat.

Eco Eye 13 – Ep 4: ‘GMO’
27/01/2015 En Irlanda se esta calentando el debate sobre los cultivos transgenicos, y un equipo de la television Irlandesa ha venido a España para ver como esta el tema aqui. Interesante documental,  con entrevista (en el minuto 11.00) en Can Pujades! (en inglés)

Collserola recupera la tradició agrícola
29/11/2014 – El Digital DBarcelona
En els últims anys a Collserola han ressorgit petits productors que treballen per recuperar l’explotació agrícola del territori. S’hi produeix fruita, verdura, mel, ous i pollastres. Tots plegats componen una nova Collserola agrícola que, dos cops l’any, es reuneix a la Fira Agrícola de Vallvidrera.

Tenir un hort per ser feliç
6/9/2010 – El Periódico.  Article sobre la primera fira agrícola de Collserola