20160112_133053

El Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum, Jordi Via, acompanyat pel conseller tècnic del districte, Jaume Llansó, s’ha reunit amb membres de la cooperativa de consum de Vallvidrera, Can Pujades per tractar sobre propostes de futur a desenvolupar al barri.

 

Durant la reunió, que vatenir lloc el passat 12 de gener, es van valorar els diferents projectes que porta a terme la Cooperativa Can Pujades, entre els quals destaca la Fira Agrícola de Collserola que se celebra20160112_133041 cada any amb motiu de la Festa Major de Vallvidrera. Amb relació a aquest projecte es va acordar potenciar la Fira i donar-la a conèixer a tota la ciutat, com a referent d’una mostra agrícola consolidada en què s’ofereixen productes eco-biològics locals per al consum habitual.

A la reunió, també es va tractar la possibilitat de crear una planta de compostatge a Collserola. L’Antic Mercat de Vallvidrera, seu de diferents entitats del barri, entre elles, la de la cooperativa de consum Can Pujades, ha estat l’escenari de la trobada.