foto 2 (1)Comencem l’any 2016 amb il·lusió: aquest diumenge 10 de gener ens hem reunit uns quants membres de la cooperativa per a reactivar la nostra implicació amb el projecte de l’hort i hem pogut comprovar que estan sorgint idees molt estimulants.

La proposta de Henk de crear un hort ‘Mandala’, projecte que ha fet créixer l’ànim entre els participants. Ara es tracta de dibuixar el projecte, planificar-lo i implicar als socis de la comissió per a què cadascú pugui participar-hi.

A la reunió també ha sorgit la proposta d’anar a la fira de la Candelera que tindrà lloc a Molins de Rei els dies 5, 6 i 7 de febrer. Enguany serà la 164a edició!

Hort mandala

L’agricultura és el fil conductor i l’origen d’aquesta fira que avui dia combina perfectament tradició i modernitat i que representa una cita molt interessant. La idea és que alguns socis de la comissió de l’hort vagin a la Fira per adquirir uns arbres fruitals amb l’objectiu d’enriquir la nostra producció.

Tornarem a reunir-nos al febrer per a continuar amb la planificació dels nostres projectes, això sí amb molta il·lusió!

Nathalie Martinatti