Des d’aquest any, hi ha nous tipus de socis a Can Pujades. Benvinguts els nous socis que no estiguin interessats en el consum, però volen participar a la nostra cooperativa!

1. Soci consumidor: Recolza directament, amb el seu consum, als proveïdors locals i ecològics que subministren Can Pujades. Els socis consumidors són responsables del funcionament intern de la cooperativa en la seva faceta de consum, dels torns de distribució, i altres tasques necessàries. La majoria dels socis de Can Pujades són socis consumidors.

2. Soci que recolza projectes: Només participa en alguns projectes i propostes de la cooperativa, per exemple: participar en l’hort Can Pujades, a la comissió del germinador de projectes, o donant suport a la organització de la Fira de Vallidrera.

3. Soci amic: Són socis que – per les raons que siguin – no poden o volen participar en les comissions de la cooperativa, però si volen donar suport amb la seva contribució anual, participar en les assemblees, festes, menjars i altres activitats que organitza la cooperativa.