foto 4

El 8 de maig de 2016, la Cooperativa Can Pujades va organitzar la 10a Fira Agricola de Collserola, al Centre Cívic de Vallvidrera. Allà oes van concentrar bona part dels proveïdors que serveixen regularment als socis.

foto 2 (1)Malgrat la pluja, es van congregar unes 250 persones interessades en tot tipus de productes agrícoles i de proximitat: des d’herbes medicinals, fins a pa d’espelta, oli, vins, fruites i verdures, mel de Sant Cugat o cervesa artesana.

El concert que se celebrava al mateix Centre Cívic de Vallvidrera va donar un toc festiu a l’esdeveniment. El toc final va ser la tradicional paella que, una vegada més, va satisfer a visitants i proveïdors enormement.foto 1 (1)

Agraïm l’esforç que van fer els socis per organitzar amb èxit, un any més, la Fira de Can Pujades. I la presència de tots els proveïdors, que van oferir una carta excel·lent dels seus productes als visitants.

 

foto 3 (2)

El 8 de maig de 2016

El 8 de maig de 2016