Avui hem visitat l’Ortiga a Can Montmany, ha estat una rebuda molt especial i motiva. Ens han acompanyat Kevin i l’Ignasi, una visita guiada per tota la finca i tota mena explicacions del seu funcionament. Es un referent en el nou model agroalimentari no tant sols a Collserola sinó a tota Catalunya.

Avui l’Ortiga la formen tres empreses, més de 15 treballadors i cada setmana reparteixen més de 500 cistelles a Barcelona i al Vallès. Les tres empreses una de explotació agroalimentària de la finca, una d’educació i formació i l’altra de distribució.

Per finalitzar aquesta agradable estada ens han obsequiat amb un tast del seus productes, després hem debatut tranquil·lament sobre els reptes de l’agricultura a l’entorn del Parc Natural. Per nosaltres sempre ho han estat a partir d’ara encara més son un referent en tots els aspectes per la nostra cooperativa.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A L’ORTIGA, HEM ESTAT COM HA CASA