En mig de la voràgine del COVID-19, Can Pujades va dir prou. No ens semblava just defensar la sobirania alimentària, la participació i l’agroecologia assumint que l’Ajuntament de Barcelona ens havia tancat l’hort. Així, sense poder sortir de casa, sense poder anar a manifestar les nostres idees i petició, socis i sòcies van començar a mobilitzar-se. Amb l’eina més potent: la paraula.

D’aquí va néixer aquest recull de vídeos, que van ser traslladats a les administracions competents via les xarxes socials. I la nostra lluita, es va convertir en una llavor. On van germinar mostres de suport d’entitats, col·lectius, altres cooperatives de consum, persones individuals, i per fi, va florir la notícia que més esperàvem: l’Ajuntament de a Barcelona ens havia escoltat i rectificava, les portes del nostre hort tornaven a estat obertes!

Gràcies a tots i totes que ho heu fet possible, amb la vostra feina, els vostres vídeos, el suport… sense vosaltres no hagués estat possible!